Kniha Aura v každodenním životě 2 – Manuela Oetingerová

Koupil jsem si tři knihy o auře. Knihy jsem prolistoval, přečetl si pár odstavců a seřadil je podle dojmu, který na mě udělaly, abych si nejdřív přečetl to nejlepší.

První v pořadí byla kniha Aura terapie – Léčení vibračního pole člověka – Nina Dul. Druhá byla kniha Čtení aury všemi smysly – Rosetree Rose a konečně třetí je kniha …

Aura v každodenním životě 2 – Manuela Oetingerová

Tato recenze bude kratičká, protože knihu jsem nedočetl. Když jsem sledoval svou objednávku v internetovém obchodě, tato kniha byla zkompletována jako poslední a dobře věděla proč. Otevřel jsem ji na několika místech, přečetl si několik odstavců a v rámci 14ti denní lhůty ji vrátil.

Několik vět z knihy uvádím, udělejte si sami názor, jestli byste si ji koupili:

“Určité události v lidském životě jsou přesně předurčené. Nejčastěji se jedná o zpracování karmy …”

“Často můžeme velmi výrazně cítit, že jakmile něco vypijeme, pokoušejí se nás cizí struktury ovládat a najednou jsme konfrontováni s nejrůznějšími popudy a touhami.”

“V auře této ženy se nacházely odštěpené části duše jejího strýce, které mohly do jejího energetického pole proniknout díky podobnosti genetického materiálu.”

“Části otcovy duše, jimž kdysi dala slib, se po otcově tělesné smrti odštěpily a vnikly do emočního pole dcery.”

“Příčina deprese často souvisí především s minulými životy.”

Za sebe mohu říct, že pokud bych uvěřil, že utrpení a nemoci si do tohoto života přináším z minulých životů, můj život by se stal čekáním na další utrpení a pravděpodobně bych z toho dostal depresi. Možná i odštěpené akné po dědečkovi, který ho měl po své babičce. Děkuji, nechci.

Raději věřím tomu, že deprese mi přináší pocity, které si zasloužím. S tím už jde něco dělat. Zamyslet se nad tím, co dávám světu a sobě a co se mi vrací a změnit to. A akné je můj problém pocitů ze sebe sama, který si buď vyřeším nebo nevyřeším, ale nebudu ho posílat jako dárek svým dětem a vnukům.

Přeji vám, abyste při výběru knížky vnímali své jemné pocity a vybrali si dobře …

3 komentáře u „Kniha Aura v každodenním životě 2 – Manuela Oetingerová

  1. Danieli

    Tak nevím proč by se to mělo vylučovat – pokud si deprese přináším s minulého života tak si je zároveň i zasloužím, vesmír je spravedlivý.

    1. VíTeK

      Vidím život spíš jako fotbalové utkání. Člověk prohraje (nezvládne v jednom životě depresi), ale příští utkání (život) začíná stavem 0:0.

      Kdyby se mu počítaly góly z minulého utkání, tak k čemu by pak byla smrt, když by na tom byl stejně jako před ní.

      1. Danieli

        To já si zase myslím že v dalším životě se nezačíná za stavu 0:0. Teda jakoby začíná, ale nezváduté situace z minulosti jsou někde uloženy (snad v podvědomí) a až příjde čas tak se projeví. Jakoby vesmír říkal: Tak ještě jednou, ale jinými slovy. Tak dlouho až člověk pochopí. Myslím si že takové ty vleklé, těžko řešitelné potíže mají vždycky původ v minulých životech, tím ale nechci říct že by se s nimi nedalo nic dělat, to nejspíš dá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *